Mechelen is strategisch gezien zeer goed gelegen

Mechelen is strategisch gezien zeer goed gelegen. Middenin de gouden driehoek Antwerpen - Brussel - Leuven. 

De centrale ligging maakt het gemakkelijk om zowel klanten als werknemers te bereiken. De uitstekende verbindingen via E 19 en A12, maar ook de goede bereikbaarheid naar het station is een zeer grote troef. 

Het moet gezegd.. Mechelen werd op de kaart gezet. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een dynamische zakelijke omgeving werd gecreeërd waar je kan samenwerken, netwerken en waar innovatie kan gestimuleerd worden. 

Naast het zakelijke aspect is Mechelen een bijzonder aangename stad om te wonen. De stad heeft een rijke geschiedenis met mooie architectuur en tal van restaurants, cafeetjes en winkels. Werknemers komen zich hier uiteindelijk heel graag vestigen. Er zijn tal van goede scholen met bovendien een hogeschool die zeergoed opgeleide afgestudeerde studenten biedt. 

In de regio van Mechelen zijn tal van van opties , van moderne coworking-plekken tot betaalbare traditionele kantoorruimtes. Dit biedt flexibiliteit om te kiezen wat het beste past bij uw bedrijvigheid; of je nu een startup bent of een gevestigd bedrijf dat wil uitbreiden.

Mensen die ervan houden om voor het werk, tijdens de lunch of na de werkuren even te ontspannen en of te gaan sporten, hebben hier tal van mogelijkheden door de nabijheid van parken en natuur. Dit kan alleen maar de productiviteit en welzijn bevorderen.