Verkocht: Rijwoning

Beschrijving


Ontdek de perfecte combinatie van ruimte en comfort in deze prachtige gezinswoning, gelegen aan de Mechelsesteenweg 80 te Willebroek, op de grens met Blaasveld.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een elegante inkomhal, met directe toegang tot de inpandige garage en een handige berging, waardoor het opbergen van alledaagse benodigdheden een moeiteloze ervaring wordt.

Stijl ontmoet functionaliteit op de eerste verdieping, waar een ruime woonkamer naadloos overloopt in een open keuken. De ruimtes zijn van elkaar gescheiden door glazen schuiframen. De keuken is ontworpen voor het maken van zowel culinaire creaties als gezellig samenzijn. De overvloedige natuurlijke lichtinval die door de grote raampartijen stroomt aan de voorzijde van de woonkamer, versterkt de warme sfeer en geeft elke ruimte een uitnodigend karakter.

Op de tweede verdieping wachten twee ruime slaapkamers, doordacht ingericht om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, samen met een goed onderhouden badkamer.

De kroon op deze woning is de zolder, een veelzijdige ruimte die de mogelijkheid biedt tot een derde slaapkamer, een inspirerende hobbyruimte of een serene oase van rust, waar eigenaren hun eigen stempel kunnen drukken en hun dromen tot leven kunnen brengen.

Bovendien wordt deze prachtige woning omarmd door een weelderige tuin die zuidwestelijk is georiënteerd, waardoor het genieten van zonnige dagen en gezellige avonden in de buitenlucht een waar genot word.

Dankzij de inpandige garage hoef je niet meer eindeloos rond te rijden op zoek naar een parkeerplaats.  

Maak je klaar om de volgende stap te zetten naar jouw droomwoning en contacteer ons om deze woning te bezichtigen.

Ontdek samen met ons het comfort dat deze woning biedt.

Ons kantoor is bereikbaar van maandag tem zaterdag van 8u tot 22u via 0475/478.477.

Technisch gezien kunnen we geen tekstberichten ontvangen.

Delen